Jump to content

  Welcome, guest

  Bine ati venit pe MatrixLan Romania ! Comunitatea MatrixLan isi doreste sa devina cel mai indragit forum de gaming si nu numai, exclusiv pentru romani. Nu trebuie decat sa te inregistrezi si poti avea access la toate optiunile acestui forum, cum ar fi:

  1:Creeaza topic-uri sau raspunde la unele deja creeate

  2:Aboneaza-te la topic-urile care iti plac si primesti informatii pe email

  3:Trimite mesaje la alti membri

  MATRIX LAN ROMANIA

Administrator

Administrators
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dacă aveti o Propunere sau o Sugestie o puteți face aici după următorul Model. Pentru Propunere / Sugestie faceti un Topic Nou cu Titlul: Propunere - nume propunere / Sugestie - nume sugestie MODEL PROPUNERE & SUGESTIE: Nume: Descriere propunere / sugestie: Cu ce ar putea ajuta comunitatea ?:
 2. Nu este permis/ă: Reclama de orice tip. (1 warn sau ban în funcție de caz) Postarea de link-uri adf.ly/bit.ly/goo.gl etc. (1 warn) Postarea de link-uri de referer sau afiliere. (1 warn) Înregistrarea de conturi multiple. (ban pe toate conturile) Înregistrarea cu nume obscene/vulgare. (ban) Limbajul vulgar. (1 warn / sau ban daca persoana contiuna.) Postarea de material pornografic. (1 warn) Offtopicul. (1 warn) Atacul la persoană. (1 warn) Postarea de conținut ce nu vă aparține fără specificarea autorului. (1 warn și ștergerea postării) Titluri de tip "Ajutor", "Uită-t
 3. UNBAN - Model și înformații Postati la cel puțin 24 de ore de la primirea ban-ului. In topic au voie sa posteze doar cel care a acordat ban-ul + Administratia MATRIXLAN. [Model] Nickname: Cine ti-a dat ban? : Unique ID: Dovada(printscreen): Detalii: Motiv:
 4. CERERE CANAL - Model și înformații Cererile trebuie să respecte modelul de mai jos , în caz contrar, cererea va fi respinsă ! Model titlu: [Teamspeak3] - Cerere canal ARROW Cine nu respectă titlul nu i se va lua în considerare cererea. Nume Canal: Fondator pe Canal: Unique ID: [Informatii Canale Permanente] La crearea unui Canal Permanent, un singur "Fondator" va fi oferit de către Administrație, dar dacă doriți se mai poate adaugă încă +1 extra, însă pe proprie răspundere. Numele unui canal Permanent nu trebuie sa înceapă cu un simbol sau cifra. Exemplu: $andu ,
 5. Cerințe: Pentru ca cerere să fie luată în considerare trebuie să aveţi în vedere urmatorii paşi: Orice topic trebuie să aibă numele de genul "Cerere grad - nume", altfel cerere este trecută ca "cerere invalida"; În topic au voie să posteze doar cel care doreste gradul şi membrii care deţin acces pe serverul de teamspeak. Orice membru din staff care dă o părere doar să fie acolo, o să fie sancționat drastic. Dacă ai primit un răspuns la o cerere, trebuie să aștepți 7 zile să poți face alta. Model aplicație grad: Numele tău: Cu ce ai ajutat serverul?: UniqueID:
 6. Regulament general Orice actiune de defaimare a membrilor staff-ului duce la banare de la 24 de ore pana la ban permanent Reclama in: nume, descriptie, avatar, chat, canal sau descrierea canalului duce la banare permanenta a userului; Discutiile care duc la atacuri la persoana, jigniri, conflicte vor fi sanctionate de catre administratia serverului; In cazul in care cineva va sicaneaza fara motiv, incercati sa evitati discutiile aprinse adaugand respectiva persoana la blocked; Evitati sa deranjati userii de pe un canal mutandu-va in mod repetat pe acel canal, punand muzica, tipan
 7. ★ Numele tau : ★ Numele celui reclamat : ★ Data/Ora : ★ Motiv : ★ Dovezi (screenshot) : Conditii obligatori: Titlul topicului vreau sa fie [Reclamatie] Numele celui reclamat ! Modelul de mai sus trebuie respectat si completat in totalitate, in caz contrar cererea nu se va lua in considerare si va fi respinsa. Reclamatiile care nu vin insotite de dovezi screenshot (poze) nu vor fi luate in considerare.
×
×
 • Create New...