Jump to content

  Welcome, guest

  Bine ati venit pe MatrixLan Romania ! Comunitatea MatrixLan isi doreste sa devina cel mai indragit forum de gaming si nu numai, exclusiv pentru romani. Nu trebuie decat sa te inregistrezi si poti avea access la toate optiunile acestui forum, cum ar fi:

  1:Creeaza topic-uri sau raspunde la unele deja creeate

  2:Aboneaza-te la topic-urile care iti plac si primesti informatii pe email

  3:Trimite mesaje la alti membri

  MATRIX LAN ROMANIA

Arrow

⚒ Staff MatrixLan ⚒
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Arrow last won the day on January 20

Arrow had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About Arrow

 • Rank
  |$| Designers MATRIXLAN |$| Premium / Moderator / scripter amx
 • Birthday 04/13/1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Parteneriatele Overwatch - Reprezinta stabilirea unei colaborari intre administratiile serverelor de Counter-Strike 1.6 respectiv Counter-Strike: Global Offensive si membrii Overwatch. Promovandu-ne reciproc inseamna ca ne si respectam, acest lucru inseamna dezvoltare din partea ambelor tabere(noi includem partenerii in viitoare initiative si le oferim diverse beneficii, iar in schimb, administratiile serverelor ofera incredere proiectului si ne promoveaza). Urmeaza sa va oferim toate informatiile despre fiecare decizie pe care o luam in cadrul Parteneriatelor.
 2. Regulament si cerinte pentru Partenerii Overwatch Regulamentul si Cerintele pe care trebuie sa le respecte partenerii proiectului(Echipa Overwatch | Echipa Serverului Partener): - Membrii Overwatch sunt obligati sa poarte BANNER-UL gametracker sau DNS-UL serverelor Partenere la semnatura ori la categoria About Me(de la profilul lor). - Reprezentantii serverelor(sau administratiile acestora) pot sa ne poarte semnatura reprezentativa si un text micut care sa inspire pe cei ce le vad topic-urile & reply-urile. - Serverele Partenere trebuie sa aiba o categorie de tip Redirect
 3. Partenerii Overwatch 1. Servere Oficiale Counter-Strike: Global Offensive: - 2. Servere Oficiale Counter-Strike 1.6:
 4. Titlu topic Cerere parteneriat NUMESERVER.MATRIXLAN.RO Model cerere Link Categorie: Link Gametracker: Link Profil forum (persoana de contact): Link Profil forum (persoane care poarta reclama): Prin depunerea unei cereri luati la cunostinta si va asumati Regulamentul, beneficiile si cerintele noastre.
 5. Aici se vor găsi anumite informații despre cei ce au fost declarați codați de către echipa Overwatch. Jucătorii care s-au folosit de aim sau silent-aim: Jucătorii care s-au folosit de wall și/sau anti-ss: Jucătorii care s-au it de no-spread sau no-recoil: Aici poți face o cerere de verificare demo, iar echipa Overwatch îți va da un verdict sigur dacă player-ul respectiv s-a folosit de cod sau nu.
 6. Esti in cautarea unui proiect cu un mediu bine structurat si in continua dezvoltare? Un loc unde cooperarea si calitatea primeaza? Doresti sa faci parte dintr-o echipa adevarata? Administratia OverWatch va aduce la cunostinta urmatoarele: Cerinte: Minim 800hrs CS 1.6[cont STEAM obligatoriu] . Sa nu aveti VAC BAN. Profilul de STEAM sa fie pe public (timp joc / jocuri detinute). Exemplu: Dupa procesarea aplicatiei o sa fie necesara trecerea cu brio a unui test sustinut alaturi de unul dintre liderii proiectului. Desfasurarea recrutarii: Toti nou-
 7. Echipa Overwatch isi face o echipa pentru verificarea demo-urilor realizate pe CSGO ! Daca respectati cerintele de mai jos si vreti sa faceti parte din aceasta echipa va astept cu o cerere Cerinte: - Minim 200 ore pe steam - Contul fara VAC ban. - Dupa procesarea aplicatiei o sa fie necesara trecerea cu brio a unui test sustinut alaturi de unul din liderii proiectului. Model: Nume: Varsta: Experienta CSGO [mica/medie/mare]: Link catre profilul de steam: Rank-ul de pe csgo: Poti activa pe ts3?:
 8. Ai vreo propunere? Nu ezita sa o postezi aici! In redactarea ei, vei avea in vedere alcatuirea unui continut cat mai detaliat pentru intelegerea propunerii tale de catre membrii administrativi.
 9. MODEL: Numele jucatorului suspectat: Harta: Link demo: *Server*: Serverul folosește plugin de oprire a flash-urilor din partea coechipierilor?: ^Link catre profilul suspectului^: Alte detalii: INFORMATII DESPRE CERERE: - Postând o cerere în această categorie, confirmați că ați citit regulamentul. - Demo-ul trebuie sa aiba cel putin 5MB si cel mult 25MB. -Campurile notate cu * sunt obligatorii. -Campurile notate cu ^ sunt optionale. -la "Alte detalii" puteti specifica si faza care va atras cel mai mult atentia.La fel puteti specifica si daca doriti o analiza com
 10. În acest topic, dacă nu ești mulțumit de verdictul oferit de echipa Overwatch poți depune o cerere pentru a se evalua din nou verdictele. Regulament & Cerințe: - Aveți dreptul doar la o singură contestație per/demo. - Doar cererile ce vin din partea serverelor partenere pot fi contestate. Model: Link cerere: Motiv: Alte detalii:
 11. - Postând o cerere în această categorie, confirmați că ați citit regulamentul. Demo-ul trebuie sa aiba cel putin 5MB . Model: Nickname jucător suspectat: Link demo (doar http://www.mediafire.com/): Mărime demo (MB): Server (obligatoriu): Serverul folosește plugin de oprire a flash-urilor din partea coechipierilor?: Ați căutat în BLACKLIST jucătorul?: Alte detalii: Exemplu: Nickname jucător suspectat: ARROW Link demo (doar http://www.mediafire.com/ ): Mărime demo (MB): 15MB Server (obligatoriu): DNS.MATIRXLAN.RO Serverul folosește plugin de oprire
 12. Dupa ce multa lume acuza ca cei de la Overwatch dau raspunsuri copiate unul dupa altul, administratia proiectului a decis sa ia o masura in ceea ce priveste. Masura consta in urmatoarele: - Orice post din cereri are nevoie de aprobarea lui @Kpone , @Arrow - Cum verdictul se ofera in maxim 24 de ore, atunci vom da aprobare la toate raspunsurile + vom inchide cererile ca pana acum. - Orice post facut, nu se mai poate edita dupa procesarea acestuia, deoarece va fi trecut automat pe hide, si dupa cum am precizat mai sus are nevoie de aprobare pentru a fi putea vizibil.
 13. Aici se vor posta toate deciziile luate de catre conducerea acestui proiect. [!] In urma unei mini-sedinte din data de ------ echipa Overwatch a decis de ai exclude din proiect pe urmatorii:
 14. Regulament general: 1. În fiecare topic din această secțiune este aplicat regulamentul intern al comunității MaTrixLaN România, orice abatere de la acesta, va aduce sancțiunile cuvenite. 1.1. Atașarea unui demo care este făcut pe un server din afara comunității este strict interzis. 1.2. Nu se contestă decizia unui membru al echipei Overwatch. 1.3. Într-o cerere de verificare a unui demo postează doar inițiatorul topic-ului și membrii echipei Overwatch. În caz contrar se va considera post-hunt. Regulament cerere: 1. La crearea unei cereri aveți posibilita
 15. Tin Sa va avertizez pe amdoi topic-ul a fost creat pentru o reclamatie nu pentru a se face chat aici . 2 la mana @adyy Asteapta sa vina cine-va care ti-a dat ban , si asteapta ai multe pareri nu luati decizi la nervi poate are dreptate sau nu . 3 la mana redd daca nu a fost banat de tine de unde poti sti ca a tras dupa holograa si dc nu a fost banat atunci de tine . 4 la mana daca el spune ca player-ul a fost in fata lui si el a tras si celalat a tras nu se poate considera ca aceia este holograma , holograma este doar in pareti si doar codat-ul respectiv o vede si trage dupa ea
×
×
 • Create New...